Virtuos, Bay Area Bölgesinde Ortak Geliştirme Stüdyosu Açtı

06.09.2022 14:52 Umut Tandoğan

 
 
Hizmetler firması Virtuos, yeni bir ortak geliştirme stüdyosu olan Calypte'yi açtı. Calypte, Bay Area'da yer almaktadır.
 
Firmanın sanat, tasarım ve mühendislik hizmetleri sunan "Kuzey Amerika'daki ilk tam hizmet stüdyosu" olarak tanımlanmaktadır. Stüdyo, The Walking Dead, Sid Meier's Civilization ve Grand Theft Auto gibi serilerde yirmi yılı aşkın deneyime sahip bir yapımcı olan yönetmen Kirsten Kennedy tarafından yönetiliyor. Ofis ayrıca diğer Virtuos stüdyolarından personeli de ağırlayacak.
 
Kennedy, "Virtuos ailesine katılmaktan heyecan duyuyorum ve ekibin bana duydukları güvenden onur duyuyorum" dedi. 
 
Ek olarak geçen ay, Virtuos bölgedeki geliştiricilere yeni fırsatlar sunmayı amaçlayan Malezya'da yeni bir ofis açtı. Ayrıca Mayıs ayında Vietnamlı sanat prodüksiyon ekibi Glass Egg'i ve Ocak ayında Ukraynalı sanat stüdyosu Volmi Games'i satın aldı. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 14 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler