Virtuos, Volmi Games'i Satın Aldı

26.01.2022 15:02 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirme ve yaratıcı hizmetler firması Virtuos, açıklanmayan bir meblağ karşılığında sanat prodüksiyon stüdyosu Volmi Games'i satın aldı.
 
Ukraynalı şirket 140 kişiyi istihdam ediyor ve oyun endüstrisine 2D ve 3D sanat hizmetleri sağlama konusunda uzmanlaşmış. Diablo 2: Resurrected, Metro Exodus, Paladins ve daha fazlası gibi oyunlara katkıda bulunmuştur.
 
Satın almanın ardından Volmi, Volmi - A Virtuos Studio olarak yeniden markalanacak. Gelecekte, Volmi'nin kurucu ortakları Vladmir Loban ve Miroslav Baraneko şirketi sırasıyla genel müdür ve operasyon direktörü olarak yönetecek.
 
Eylül 2021'de Virtuos, büyümeyi desteklemek için 150 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Bu yatırım ile birlikte daha fazla satın alma ve stratejik ortaklıklara odaklandı.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler