Visceral, Command & Conquer Serisinin Başında

18.10.2010 23:17 Gökhan Yılmaz

 
     Visceral Games'in genel müdürü Nick Earl, EA'in kendilerini Command & Conquer serisi için seçtiğini açıkladı. Yapımcı ekip şu an geliştirdikleri Dead Space 2 ve askıya aldıkları Dante's Inferno haricinde ileride Command & Conquer serisine yeni yapımlar katacak.
 
     Earl, EA'de DICE'ın başarılı savaş FPS'leri ve BioWare'in başarılı RPG'ler geliştirmeyi üstlendiklerini ve kendilerinin de bundan sonra Command & Conquer serisini geliştirmeyi üstleneceklerini belirtti.
 
     Bu açıklamalar bir yana, yeni geliştirilecek Command & Conquer oyunlarının ne tür olacağı açıklanmadı. Visceral Games'e baktığımızda aklımıza ilk baş Command & Conquer Renegade (2002) gibi bir FPS / aksiyon oyunu geliyor. Ayrıca EA'in 2007'de duyurulan fakat 2008'de iptal edilen Tibierum diye bir shooter oyunu daha bulunuyordu. Oyun, zamanında yeterince kaliteli bulunmadığı için iptal edilmişti. Şimdi Visceral Games gibi bir yapımcı seriyi üstlenince bu tip projeler yeniden başlayabilir.
 
     Diğer yandan serinin son oyunu olan  Command & Conquer 4: Tiberian Twilight tabiri caizse tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Fakat dediğim gibi Visceral Games, ne tür bir oyun geliştireceği konusunda bilgi vermekten kaçınıyor. Zaten oyun için daha çok uzun bir süre beklememiz gerektiğini belirtiyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler