Visceral: PSP 2'ye Yepyeni Bir Dead Space Yaparız

Dead Space'in iPhone sürümü şaşırtıcı derecede başarılı grafiklere sahip.
28.01.2011 19:13 Levent Polater

 
    Dead Space yapımcısı Viscreal, başarılı serinin tüm platformlarda yayılması için oldukça hevesli görünüyor. Bu platformlar içinde Sony'nin yeni nesil avuç içi konsolu PSP 2 (NGP) de bulunuyor.
 
    iPhone sürümü de beğenilen serinin yapımcı ekibinden Ian Milham şöyle konuştu:
 
    "Dead Space 2'yi ileride daha farklı platformlara getirme konusunda kesinlikle ilgiliyim. Bizim için kilit nokta 'port' oyun yapmamamız."
 
    "Dead Space: Extraction'ı yaptığımızda, Wii'nin gücünü sonuna dek kullanan kaliteli bir yapımdı. PSP 2'ye ve diğer gelecek platformlara değinecek olursak, bu platformlara o konsolun gücünü sonuna dek kullanan özgün bir oyun yapmak isterim, çelimsiz bir port sürümü değil." 
 
    3DS'e onlarca remake oyunu yapıldığını düşünürsek Visceral yapımı Dead Space'in bunlar içinde kendine özgü yapısıyla sıyrılabileceğini söyleyebiliriz. PSP 2 için de aynı şey geçerli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler