Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı

15.04.2024 13:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan Visions of Mana için yeni bir fragman yayınlandı. Mana serisinin tarihini özetleyen ve aynı zamanda yeni bir bakış açısı sunan içerik hayranlara yeni detayları aktarıyor.
 
Yeni oyunda ana karakter artık yetişkin hale geliyor 
 
 
 
Visions of Mana için ortaya çıkan yeni fragmanda hayranlar 1991'de Final Fantasy Adventure, 1993'te Secret of Mana ve 1995'te Trials of Mana oyunlarını görebiliyor. Ardından 2006'da Dawn of Mana ile ana karakterin daha da genç hale geldiğini aktarabiliyor. Şimdi ise 2024 yılında karakterimiz bir yetişkin oluyor ve yeni maceralara atılmayı bekliyor.
 
Visions of Mana bu yaz PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam ile Microsoft Store üzerinden PC için çıkacak. Yayınlanan fragmanı aşağıdan bir göz atabilir ve yeni detaylar edinebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler