Vita için Escape Plan Duyuruldu + Video

Escape Plan aksiyon oyunlarının yağdığı bir dönemde macera severlere iyi gelecek
17.08.2011 14:51 Alkan Adakaner


    Sony, Playstation Vita için özel olarak hazırlanan yeni oyunu Escape Plan'ı duyurdu. Bu oyunda Laarg ve Lil adlı iki karakteri yönetiyoruz. Amacımız ise ikiliyi hapsoldukları tesisten kurtarmak.
 
    Tamamen macera öğeleri ile bezenmiş oyun sürekli bulmaca çözeceğiz gibi görünüyor. Belki de bazen Limbo benzeri küçük aksiyonlara da girmemiz mümkün olabilir. Oyun sırasında dokunmatik ekranı da kullanacağımız söyleniyor.
 
     Siyah-beyaz görselleri ile dikkat çeken oyunun grafiklerinin bu türe göre yeterli olduğunu söyleyebiliriz. En azından oyunun sanatsal yönden oldukça başarılı bir tasarıma sahip olduğu belli.
 
    Oyunun yeni ekran görüntülerini ve Gamescom'da yayınlanan videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Escape Plan Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler