Vita İçin MoH: Warfighter EA Tarafından Yalanlandı

18.07.2012 17:10 Tunahan Başol


     Gece saatlerinde yayımladığımız bir haber ile Medal of Honor: Warfighter'ın PS Vita için listelendiği sizlere iletmiştik. Origin'in internet sitesinde görülen bu listeleme Electronic Arts'ın yaptığı bir açıklamaya göre sadece bir hatadan ibaret.
 
     VG247 ekibinin sorusu üzerine konuşan EA, "Bunun sitedeki bir hatadan ötürü olduğunu doğrulayabilirim. Daha önce de belirttiğimiz gibi Medal of Honor: Warfighter PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak." ifadesini kullandı.
 
     CoD: Black Ops - Declassified'a rakip olarak gelebileceği düşünülen Vita için MoH: Warfighter bazı Vita sahiplerinin umutlarını boşa çıkardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler