Vita İşlemcisindeki "+" İşareti Ne Anlama Geliyor?

28.11.2011 15:53 Ersin Çakı


     Sony, Playstation Vita'nın teknik özelliklerini açıkladığında işlemci türünün PowerVR SGX543MP4+  olduğunu görmüştük. Peki sondaki "+" işareti ne anlama geliyor?

    4Gamer oyun sitesi bu konuyu, Imagine Technologies şirketinin Halkla İlişkiler Müdürü David Harold  ve Bölüm Başkanı Kristof Beets’e Embedded Technology 2011 fuarında sordu.

     Soru üzerine HarodSGX543MP4+ model numaralı işlemci türünün Sony ile yaptıkları ortak çalışmanın ürünü olduğunu, hatta bu modelin sadece Vita'da kullanılmak üzere anlaşma imzaladıklarını belirtiyor.

Peki “+” tam olarak ne anlama geliyor ?

     Harold bu konuda fazla detay vermekten kaçınıyor. Ancak "+" işaretinin SGX543MP4 işlemci türüVita'ya uyarlanmış hali olup, konsola özel olarak dizayn edildiğini sözlerine ekliyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Dk önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 13 Dk önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 25 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 37 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler