Vita'da Kutulu Oyunlarda Bellek Kartsız Kayıt Var

Army Corps of Hell, Playstation Vita'nın özgün tasarıma sahip oyunlarından birisi
30.09.2011 11:12 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'nın bellek kartlarının fiyatlarının çok pahalı olması oyuncuların tepkisine yol açmıştı. Sony, 4GB'lık bir kartı 29 dolardan, 32 GB'lık kartları ise 129 dolardan sattığını açıklamıştı. Bu durum firmaları bazı önlemler almaya mı itiyor?
 
     Square Enix, Army Corps of Hell'in kutulu sürümünde bellek kartına ihtiyacımızın olmadığını açıkladı. PSN'den indirebileceğimiz sürümde ise bellek kartı gerekecek, zaten oyunu bir bellek kartına indirebileceğimizi göz önüne alırsak sanırım bu da bir sorun yaratmayacaktır.
 
     Bu arada aşağıda Army Corps Hell'in kapak tasarımını da görebilirsiniz. İlk aşamada bu kapak tasarımında bellek kartı gerektiği yazıyordu, ama şimdi bu ibare kaldırılmış.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler