Vita'nın Ön Sipariş Ekstraları Açıklandı

15.11.2011 19:45 Samet Konuksal


     Önümüzdeki sene içerisinde çıkışını yapacak olan Playstation Vita'nın ön sipariş alımları bu ay sonunda başlayacak. Peki konsolu ön sipariş ile satın alanlar herhangi bir ekstra hediyeye sahip olacak mı?
 
     İşte bu sorunun cevabı bugün Playstation Blog üzerinden detaylandırıldı. Yapılan açıklamaya göre Vita'yı ön sipariş ile satın alanlar, Little Deviants, Super Stardust Delta, Hustle Kings ve Escape Plan oyunlarında 5 euroluk bir indirim kuponuna erişecekler.
 
     Oyun indirimlerinin yanı sıra Playstation Home sisteminde bazı içerikler de ön sipariş ile konsolu satın alanlara verilecek. Bunlar, tişört, güneş gözlüğü, telefon ve çanta oluyor. Ayrıca bu kişiler, Vita oyunlarından Frobisher Says!'ı çıkışından önce oynama hakkına da erişebilecekler. 
 
     Son olarak Playstation Network için özel Vita avatarının yanı sıra bölgelere bağlı olarak fiziksel hediyeler de yollanacak. Örneğin Fransa, İspanya, İtalya, İsveç, Danimarka, Finlandiya, Kuzey Afrika veya Yunanistan'dan ön siparişi veren kullanıcılara aşağıdaki cüzdan hediye edilecek. Diğer bölgelerin bu hediyeleri henüz belirtilmedi.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 11 Dk önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 29 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler