Voidu'da Borderlands 2 1 TL, Bioshock: Infinite 5 TL!

21.08.2015 16:48 Tunahan Safdır

 
     Voidu, dijital mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde oyunseverlere açmış ve yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Türkiye’nin yeni oyun dağıtım platformu Voidu bugünden itibaren geçerli olmak üzere, kullanıcılarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören ve sayısız ödüle layık görülen Borderlands 2, 21 Ağustos - 25 Ağustos tarihleri arasında Voidu’da sadece 1 TL’ye satışta olacak! Hayır, gözleriniz sizi yanıltmıyor, gerçekten de sadece bir Türk Lirasından bahsediyoruz. Tabi bu fiyatlar yalnızca Borderlands 2 ile sınırlı değil.

     Yine aynı tarihler arasında hem hikâyesi, hem oynanışı, hem de görselliğiyle 7’den 70’e tüm oyuncuların beğenisini kazanmış Bioshock Infinite, Voidu’da 5 TL’ye satışta olacak. Bioshock Infinite, aralarında 2013 IGN En İyi Shooter Ödülü, 2013 Hardcore Gamer En İyi Hikâye Ödülü ve 2014 BAFTA En İyi Müzik Ödülü’nün de yer aldığı pek çok ödüle sahip bir first person shooter.

     Borderlands 2 ve Bioshock Infinite’in yanı sıra oyunseverler, yine 21 Ağustos – 25 Ağustos tarihleri arasında Fahrenheit: Indigo Prophecy’nin 2015 tarihli yenilenmiş sürümü Fahrenheit: Indigo Prohecy Remastered’ı da 8 TL’ye alma şansına sahip olacaklar.
 
     Son olarak Borderlands: The Pre-Sequel, Voidu’da %50’nin üzerinde bir indirime girerek 4 gün boyunca 130 TL yerine 50 TL’ye satışta olacak. Tüm bu indirimlerle Voidu, oyunculara dört günlük bir yaz şenliği yaşatmayı hedefliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler