WGA Ödülüne Aday Olan Oyun Senaryoları

Bağlayıcı bir hikayeye sahip olmayan oyun sizi de bir süre sonra sıkmıyor mu ?
07.01.2011 14:05 Talha Aynacı

 
     Bana soracak olursanız, bir oyunun en bağlayıcı özelliği olan hikayesi, günümüz grafik tartışmaları arasında maalesef bu değerini yitirdi. Neyse ki oyun firmaları bu zevkin sadece grafiklerden ibaret olmadığını biliyor da, halen karşımıza özgün senaryolar çıkıyor.
 
     İşte WGA ( Writer's Guild of America - Amerikan Yazarlar Derneği)  her yıl oyunların bu özelliğini taçlandıran bir girişimde bulunuyor. Gerçi aday gösterdikleri oyunlarla her seferinde tepki alan ve belli ki oyun dünyasıyla pekte yakından ilgilenmeyen kişilerce oluşturulan liste , bu yıl biraz daha elle tutulur adaylar göstermeyi başarabilmiş. Daha önce Simpsons The Game, Dangerous High School Girl in Trouble ve Crash of the Titans gibi oyunları bu ödüle aday gösteren WGA'nın bu seneki adayları Alan Wake, Red Dead Redemption veya Heavy Rain değil belki ama uyumsuz adaylar da değiller:
 
- Assassin's Creed: Brotherhood
- Fallout: New Vegas
- God of War III
- Prince of Persia: The Forgotten Sands
- Singularity
- Star Wars: The Force Unleashed II

 
 
Sizin oyunuz hangisine ?

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler