WRC 5 Kısa Bir Video ile Duyuruldu

23.01.2015 12:28 Tunahan Başol


     Daha önce farklı ellerde şekillenen WRC serisinin yeni geliştiricisi ve dağıtıcısı ile yoluna devam ettiği WRC'nin resmi sayfası üzerinden duyuruldu.
 
    Fransız oyun geliştiricisi Kylotonn ve dağıtıcısı Bigben Interactive ortaklığında hazırlanan WRC 5, yeni pistler, 2015 sezonuna ait arabalar, yeni modlar ve artırılmış gerçekçi deneyim sunmayı hedefliyor.
 
     "Yarış hayranlarından oluşan takımımızın geliştirdiği yeni teknik araçlar ile sıfırdan gerçek ralli simulasyonu sunmayı amaçlıyoruz" açıklamasıyla duyurulan oyuna ait ilk videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     WRC 5'in çıkışı için sonbahar ayları gösteriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WRC 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: BigBen Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Dk önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 45 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler