WRC 6 FIA World Rally Championship Çıkışını Gerçekleştirdi

07.10.2016 15:07 Gazali Çetinkaya

 
   Ralli tutkunlarının merakla beklediği WRC 6 FIA World Rally Championship, bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcılarına sunuldu.
 
   Kylotonn Racing Games tarafından geliştirilen yarış oyunu daha önce de duyurulduğu üzere split screen özelliğiyle birlikte çıkış yaptı ve oyun Steam'de 14 Ekim tarihine kadar %20 indirimle 68 TL'den satılıyor. Konsol kısmında ise fiyatlar biraz uçmuş. WRC 6 FIA World Rally Championship, PlayStation 4 üzerinde 194 TL, Xbox One üzerinde ise 250 TL ile satışa çıktı.
 
   Oyunun desteklediği direksiyonları görmek için buradaki bağlantıdan resmi sitelerine gidip kendi platformunuza uygun olanı kontrol edebilirsiniz.
 
   Oyunun resmi açıklama yazısı ve sistem gereksinimleri de şu şekilde:
 
"Yarış pistinde araba tüm farkı yaratır. Rallide ise farkı sürücü yaratır. WRC 6 sizi teste sokuyor: sis, çamur, patlak lastik, gece yarışı, motor bozulmaları... hepsiyle başa çıkmanız gerekiyor WRC 6, ayrıca Rally China, 1:1 ölçekte 11 Süper Özel Etap, yerel bölünmüş ekran çoklu oyuncu, dünya çapında lider tahtaları ve her hafta yeni çevrim içi meydan okumalar ve çok yüksek çözünürlükte tamamen uyarlanmış arabalar ve pistler, iki yepyeni mod ve hatta muhteşem oyun kameraları ve 2017 eSports WRC'nin tümüne ücretsiz erişim ile resmi 2016 içeriğinin tümünü içerir."
 
Sistem Gereksinimleri

 
MİNİMUM: (720p / 30fps)
 
İşletim Sistemi: Windows® 7 64bits
İşlemci: Intel® Core i3 / AMD Phenom™ II X2
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 650 / AMD Radeon™ HD 7750
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX Compatible Soundcard
 
 
ÖNERİLEN: (1080p / 60fps)
 
İşletim Sistemi: Windows® 10 64bits
İşlemci: Intel® Core i5 / AMD FX 8150
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 2 GB
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX Compatible Soundcard 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WRC 6 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Kylotonn Games Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler