WRC'nin İlk Videosu Yayınlandı

23.06.2010 18:57 Ersin Kılıç


 
    En iyi ralli oyunları arasında yer alan fakat uzun süredir yeni bir yapımı ile karşılaşmadığımız World Rally Championship yeni oyunu ile karşımıza çıkacak. 
 
     Yeni WRC oyununun duyurusu geçtiğimiz yıl sonunda, tam tarih vermek gerekirse Ekim ayında gerçekleşmişti. Duyurusundan sonra tek bir ekran görüntüsü dahi yayınlanmayan oyun, o günden bugüne bir çok oyun fuarını da es geçti. Oyunun ilk tanıtım videosu ise nihayet bugün yayınlandı.
 
     Videoda her ne kadar oynanış görüntülerine yer verilmese de videodan oyunun Beverly Hills ve Hollywood gibi mekanlarda geçebileceğini çıkarabiliriz. Tabi bunun dışında dünyanın bir çok yönünden bir çok pisti de oyunda yer alacaktır. Videoda ayrıca daha gerçekçi ve daha resmi söylemleri de dikkat çekiyor.
 
     Sonbaharda PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WRC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Black Bean Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler