WWE 12'de 60'tan Fazla Dövüşçü + Yeni Video

Bu hareketin sonu hiç de iyi görünmüyor
15.08.2011 10:51 Alkan Adakaner


    Amerikan güreşi denilince akla gelen ilk geliştiricilerden birisi olan Yukes yine etkileyici bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Playstation 3, Xbox 360, Wii ve DS için hazırlanan oyuna WWE 12'ye ait yeni bir video yayınlandı.
 
     WWE 12'de 60'tan fazla dövüşçü emrimizde olacak.  Üstelik bu kadarla da sınırlı değil daha sonra yayınlanacak indirilebilir içeriklerle 13 dövüşçünün daha ringe çıkacağı söyleniyor. Bu dövüşçülerin adı ise belli değil.
 
     Kasım ayında piyasaya çıkacak olan oyuna ait aşağıdaki videoda ise The Rock ve John Cena'nın mücadelesi konu ediniliyor. THQ serinin hayranlarının WWE 12'nin Collector's Edition sürümünde hangi güreşçinin yer almasını istediklerini soruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler