WWE '12'nin Güreşçi Kadrosu Tamamlandı

WWE '12'nin video incelemesini izlemeyi unutmayın!
29.01.2012 17:05 Levent Polater

 
    THQ, WWE '12'nin güreşçi kadrosunun tamamlandığını açıkladı. Çeşitli DLC (İndirilebilir içerik) takviyeleriyle kadroyu şimdiye dek genişleten THQ, bundan sonra oyuna DLC çıkarmayacaklarını açıkladı.
 
    Toplamda 78 güreşçiyi bünyesinde barındıran WWE '12, bir Amerikan güreşi oyununda şimdiye kadarki en geniş güreşçi kadrosuyla oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Yine de alınan bazı eleştirilere bakılırsa oyunda Bret Hart ve Chris Jericho'nun olmaması çoğu türü seveni üzüyor.
 
    Yuke's tarafından geliştirilen ve THQ tarafından raflara yollanan WWE '12 için DLC takviyesi olmayacak ancak bu oyunun güncellenmeyeceği anlamına gelmiyor. Hâlâ multiplayer'da sorunlar yaşatan yapım için yeni yamaların çıkması an meselesi. Tabii firmanın artık yavaş yavaş WWE '13 çalışmaları için kollarını sıvırma vakti de geldi de geçti bile sayılır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler