WWE 2K18 Çıktı

20.10.2017 15:08 Gökhan Yılmaz

 
      WWE serisinin en son bölümü WWE 2K18, bu haftadan itibaren dünya çapında oyunseverler ile buluştu. WWE 2K18, birçok ekleme ve iyileştirmeyi bir araya getirerek, simülasyon tabanlı WWE oyunu deneyiminde özgünlük, gerçekçilik ve aksiyon dolu oynanabilirliğin benzer bir bileşimini sunuyor.
 
     Bu iyileştirme ve eklemeler arasında serinin tarihindeki en büyük WWE ve NXT® Süper Starları kadrosu; Creation Suite ve Universe Modunda kapsamlı yeni seçenekler; MyCAREER Modunda bir Şirket Adamı veya Seyircinin Sevgilisi olma seçeneği ve Road to Glory Modunun dizide ilk çıkışının yanı sıra kapsamlı WWE deneyimine bugüne kadar hiç olmadığı gibi hayat veren yeni grafik motoru bulunuyor.
 
      Kapak Süper Starı Seth Rollins'in yanı sıra John Cena, Brock Lesnar, AJ Styles, Alexa Bliss, Bobby Roode, Sasha Banks, Dean Ambrose, The New Day, Finn Bálor, Jinder Mahal, The Miz, No Way Jose, SAnitY, Undertaker, Stone Cold Steve Austin, Andre the Giant ve daha birçoklarının aralarında yer aldığı, 200'e yakın oynanabilir WWE ve NTX Süper Star ve Efsanesinin de yer aldığı bir kadro sunan WWE 2K18, WWE oyunları tarihinin en büyük kadrosuna sahip.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 25 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler