WWE 2K18, Switch'te Kasıyor

07.12.2017 19:33 Tunahan Safdır


     WWE 2K18'in Switch versiyonu çıkış yaptı. Ancak bu çıkış oyuncuları memnun etmemiş gibi gözüküyor.

     Şayet ağır çekimde oyun oynamaktan yana probleminiz yoksa belki keyif alabilirsiniz(!) ama görünüşe göre oyun kabul edilemez bir şekilde çıkış yapmış. Yaklaşık 23 GB'lık dosya boyutuyla Switch üzerinde oldukça yer kaplayan oyun aynı zamanda sanki hiçbir denetimden geçmemişcesine çıkış yapmışa benziyor. Öyle ki oyunun kare saniye oranları yerlerde sürünüyor. Karakterler, açılış sinematikleri, animasyonlar yani neredeyse herşey ağır çekimde ilerliyor.

     Oyunun bu şekilde çıkış yapmasına nasıl onay verildi bilemiyoruz. Ancak en kısa sürede bu durumu düzeltmek için bir hamle gelmezse 2K'in NBA 2K18 ile zedelenen imajına bir leke daha sürüleceği kesin.

     WWE 2K18'in Switch sürümünden alınan oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K16 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: Take 2 Tür: Spor Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler