WWE 2K20'de Tarihin En Kalabalık Güreşçi Kadrosu Bulunacak

23.07.2019 13:45 Nursema Emre

 
WWE temalı oyunlardan keyif alıyorsanız 2K'nın köklü serisi dışında pek de bir alternatifiniz bulunmuyor. Ancak öyle görünüyor ki en azından güreşçi kadrosuyla WWE 2K20 uzun süredir karşımıza çıkmış olan en kallavi WWE oyunu olacak gibi görünüyor.
 
2K cephesinden gelen son haberlere göre WWE 2K20'de senelerdir seride yüzünü göremediğimiz birçok karakter yer alacak. 2K20'nin genel tematiğinin 'nostajli' olması bekleniyor.
 
2015 yılında Hulk Hogan'ın ırkçılık skandalı sonrasında oyunda 2K20'de yer alıp almayacağı merak konusu. Ancak geçtiğimiz günlerde WWE'nin Suudi Arabistan'da düzenlenen etkinliğinde Hulk Hogan'ın yer alması oyunda da bulunacağı ihtimalini güçlendiriyor.
 
Hulk Hogan'ın oyuna dahil edilmesi birçok açıdan önemli. Nitekim kendisinin kadroya katılması, Rondo Rousey, Brock Lesnar ve Torrie Wilson gibi efsanelerin de kadroya eklenmesine ön ayak olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K19 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler