Wake Up Call PC için Özel Olarak Geliyor (Video)

12.01.2014 09:23 Alkan Adakaner


    Bağımsız yapımcılar ilginç bir oyun duyurusu daha yaptılar. Dark Synergy Studios tarafından Unreal Engine 4 ile geliştirilen FPS oyunu Wake Up Call, PC platformuna özel olarak geliyor. Oyun şu an Steam Greenlight'ta destek bekliyor.

     Kyle Rogers adlı bir özel birlik askerinin öyküsünün anlatıldığı oyunda ana karakterimiz 150 yıllık bir uykudan kalkar. Kyle yabancısı olduğu bu dünyanın Kalders ve The Scarred adlı iki grup arasındaki savaş sebebiyle cehenneme döndüğünü görüyor. Bu dünyada başka insanların da kendisi gibi dondurularak uyutulduğununun farkına varan Kyle gizlenen gerçekleri bulmak için harekete geçer.
 
    Açık dünya oynanış yapısına sahip olacak Wake Up Call'un gizlilik, aksiyon ve korku unsurları ile harmanlanmış bir oyun olması amaçlanıyor. Oyunda seçimlerimize göre gidişatta da büyük değişiklikler yaşanacağı belirtiliyor.
 
    Unreal Engine 4'ün gücünü kullanması sebebiyle grafiksel olarak iddialı bir oyun olmasını beklediğimiz Wake Up Call'un ilk videosuna baktığımızda az-çok Killzone'u andıran bir görsel yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz.
 
    Aşağıda oyunun ilk videosunu ve ekran görüntülerini bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wake Up Call Platformlar: PC Geliştirici: Dark Synergy Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Haziran Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı 20 Haziran Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor 20 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak 20 Haziran Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 20 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler