Walking Dead Yazarından Telltale Oyunlarına Övgü

28.08.2012 01:13 Samet Konuksal


   İlk başta çizgi roman olarak karşımıza çıkan The Walking Dead, sonrasına monitör ve televizyonlarımıza hem oyun hem de dizi olarak sıçramıştı. Bu başarının arkasındaki isim Robert Kirkman'den Walking Dead oyunlarına övgü geldi.
 
   Daha önce Activision'un Walking Dead çalışmasına 'gereksiz' yorumunu yapan Kirkman, Telltale'in yaptığı Walking Dead oyunlarından etkilendiğini dile getirdi. Yaptığı açıklamada Kirkman, "Oyunu oynayan herkes gibi ben de Telltale'in ortaya çıkardıklarından etkilendim. Sunulan yan hikayenin haricinde Walking Dead'i interaktif bir şekilde deneyim etmek paha biçilemez. Telltale, Walking Dead hayranlarına gerçekten benzersiz bir deneyim sunuyor." sözlerini söyledi. 
 
   İlk iki bölümü yayınlanan oyunun üçüncü bölümü adına açıklamalar da geldi. Serinin yazarından bu sözler geliyorsa, henüz denemeyenlerin fazla vakit kaybetmemesi gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler