Walking Dead'in Oyunu mu Geliyor?

21.01.2011 01:38 Gökhan Yılmaz

 
     Günümüz Adventure oyunlarının en popüler yapımcılarından biri olan Telltale Games, çizgi roman ve tv dizisi olan Walking Dead'in oyununu geliştiriyor olabilir.
 
     Yapılan açıklamaya göre Telltale Games'in duyurmadığı beş adet yeni projesi bulunuyor ve bunları 17 Şubat 2011 tarihinde San Francisco'daki bir etkinlikte duyuracak. Bu projelerden birinin TV'de yeni başlayan ve daha önceden çizgi romanı bulunan bir isme ait olduğu, konusunun ise son zamanlarda gündemi çok meşgul ettiği (Zombi?) belirtildi.
 
     Walking Dead'in çizgi romanı Robert Kirkman tarafından yazılmıştı ve TV dizisi ise Frank Darabont (Shawshank Redemption) tarafından çekiliyor. Telltale Games, hazır filmleri oyuna çevirmeye başlamışken Walking Dead'e de bir el atmış olabilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler