Walking Dead'in İkinci Sezonuna Video Yayınlandı!

29.10.2013 21:56 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz sene sunduğu The Walking Dead ile birlikte birçok otoriteden yılın oyunu ödülünü alan Telltale Games, oyunu ikinci sezonuyla birlikte devam ettiriyor. Telltale Games, The Walking Dead'in ikinci sezonunu resmi olarak duyurdu.
 
    Belirtilenlere göre oyunun ikinci sezonu PC, Mac, 'ev konsolları', iOS ve PS Vita'ya çıkacak. Ayrıca ilerleyen dönemde yeni platform duyuruları da yapılacak. Serinin çizgi romanına odaklanacak olan yapımda Clementine'i yöneteceğiz.
  
    The Walking Dead'in ikinci sezonu, ilk sezonda olduğu gibi sadece dijital olarak çıkacak. İlerleyen dönemde ise oyunun koleksiyon sürümü perakendecilerde satılmaya başlayacak. Beş bölümden oluşan sezonun ilk bölümü, yılbaşından önce oyunculara sunulacak.
 
    Oyunun ikinci sezondaki hikayesinin, 400 Days'teki hikayeyle direkt olarak bir ilgisi bulunmayacak. Ancak yine de birinci sezonda ve 400 Days'te yaptıklarımız, ikinci sezonun işleyişini etkileyecek.
 
    Oyun, şimdiden Steam'de ön siparişe sunulmuş durumda. Sezonun bütün bölümlerini 25 dolardan satın almak mümkün. Ancak ön sipariş dönemine özel Steam'de %10'luk bir indirimin yapıldığını hatırlatalım.
 
Yayınlanan video ve ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 3 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 7 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 7 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler