Wanderer için İkinci Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

04.06.2021 15:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Oddboy ve M-Theory, sanal gerçeklik zaman yolculuğu macera oyunu Wanderer için oynanış tanıtım fragmanını yayınladı.
 
Fragman, oyunun daha fazla benzersiz hikayesine, karakterlerine ve oynanış öğelerine bir bakış atıyor. Bunun yanı sıra yeni karakterleri ortaya çıkarıyor.
 
Oyunun resmi açıklaması
 
Alternatif bir zaman çizgisinde geçen Wanderer, zamanda yolculuk yapan bir aksiyon-maceradır. Doğanın devraldığı ve gerçek dünya hakkında bildiğiniz her şeyin tepetaklak olduğu bir yer. Tarihin akışını değiştirmek sizin elinizde mi yoksa bazı şeyler kaçınılmaz mı?

Asher Neumann olarak oynarken, tarihin akışını değiştirmek için beklenmedik bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Kendinizi alternatif, apokaliptik bir zaman çizgisinde bularak, büyükbabanızın kayıp dairesini ve içinde gizlenmiş gizemli eserleri aramaya başlıyorsunuz.
 
Tesla'nın dünya güç makinesini hazırlamasına yardım etmek için laboratuvarını ziyaret ettiğinizi veya 1969'da insanların aya ilk ayak bastığı o kader gününü yaşadığınızı bir hayal edin..
 
Wanderer, 2021 yılının 3. çeyreğinde PlayStation VR, Oculus ve Steam VR için çıkacak. 
 
İkinci fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 17 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler