War of the Roses'ın Ücretsiz Sürümü Çıktı

07.02.2013 15:47 Tunahan Başol


    Mount & Blade'e benzer yapısıyla oldukça beğenilen War of the Roses, bildiğiniz gibi Steam üzerinden 29.99$ fiyat etiketiyle satılmakta. Ancak oyunu denemek isteyenler için bugün ücretsiz bir sürüm yayımlandı.
 
    Sadece multiplayer modlara sahip olan oyunun bu sürümünde, multiplayer olarak diğer ücretsiz veya paralı olarak oyuncularla oynayabilirsiniz. Ancak şöyle bir şey var ki, oyun içerisindeki bazı sınıflar ve eşyalar ücretsiz oynayanlar için kilitli olacak.
 
     Sadece multiplayer modlara sahip olan bir oyun için bu sürümün çıkması bile iyi bir durum. Nihayetinde bu sürüm oyun hakkında fikir vermesi için yayımlandı. Buradan oyunun Steam sayfasına ulaşıp, demo bölümünden bu sürümü inderebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
War of the Roses Platformlar: PC Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler