Warcraft 3 Reforged: BlizzCon 2018 vs. Çıkış Sürümü Karşılaştırması

30.01.2020 10:10 Gazali Çetinkaya

 
Orijinali 2002'de çıkan gerçek zamanlı strateji oyunu Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged dün çıkışını gerçekleştirdi ve remaster versiyon oyuncuları biraz hayal kırıklığına uğratmışa benziyor.
 
IGN, oyunun BlizzCon 2018 etkinliğinde gösterilen sürümü ile çıkış sürümünü karşılaştırdı. BlizzCon 2018'de Culling of Stratholme görevi animasyonlu bir ara sahne ile başlıyordu. Çıkış sürümünde animasyonlu ara sahne kaldırılmış.
  
Bunun dışında çesitli forumlarda kullanıcılar; orijinal oyuna oranla kısılmış özellikler, zayıf grafik kalitesi, hatalar ve diğer birçok sorunun olduğunu söylüyor.  
 
Warcraft 3 Reforged Windows PC ve Mac üzerinde ulaşılabilir durumda. Battle.net'te standart sürüm $29.99 ve Spoils of War sürüm $39.99.

Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warcraft III: Reforged Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler