Warcraft 3 Reforged'un İlk 17 Dakikası Paylaşıldı

29.01.2020 15:35 Özgür Eroğlu

 
Blizzard Entertainment'ın 2002'de yayınladığı Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged'un ilk 17 dakikası IGN tarafından paylaşıldı. Bu görüntüler oyunun giriş kısmındaki Exodus of the Horde bölümünden.
 
Oyun şu anda PC ve Mac için erişime açılmış durumda. Battle.net üzerinde standart sürüm $29.99 ve Spoils of War sürüm $39.99 fiyattan satışa sunulmuş durumda. Bahsi geçen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Warcraft 3 Reforged ile birlikte orijinal oyundaki tüm karakterlerin, animasyonların ve haritaların tamamen yenilendiğini görüyoruz. Ayrıca bu oyun ile birlikte oyunu 4K da oynayabileceğiz. Warcraft 3 Reforged'un çok oyunculu modu 2002'deki oyun ile uyumlu olacağı için, tüm oyuncular birlikte oynayabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warcraft III: Reforged Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler