Warcraft: Armies of Azeroth İçin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı!

12.03.2015 14:27 Samet Konuksal


    Warcraft 3: Frozen Throne çıkalı 12 yıl olmuşken beklemeye devam mı? Hayır. Beklemekten sıkılan StarCraft modcuları Warcraft'a odaklanan bir mod geliştirmeye başlamıştı. İşte o mod Warcraft: Armies of Azeroth için ilk oynanış videosu yayınlandı.
 
    StarCraft II'nin Arcade bölümünden ücretsiz olarak yayınlanacak olan Warcraft: Armies of Azeroth'un bu videosunda Allience tarafından bir oynanış kısmı görüyoruz. Gerçek bir Warcraft oyunu gibi duran bu modda, eski Warcraft oyunlarında kullanılan grafiksel öğelerin aynen kullanıldığını belirtelim. Warcraft III üzerine yeni oynanış elementleri ekleyen modun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    Yeri gelmişken bir kez daha değinelim, (çıktığında)bu ve bunun gibi diğer StarCraft II modlarını tamamen ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. StarCraft II'nin ücretsiz sürümü Starter Edition'da modların bulunduğu Arcade bölümüne erişim sağlanmakta.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler