Warcraft Filminin Yeni TV Reklamı Yayınlandı

26.01.2016 16:22 Özgehan Özdoğan


     Blizzard Entertainment'ın yarattığı dünyaca ünlü Warcraft evrenini beyaz perdeye taşıyacak filmin TV reklamı yayınlandı.

     Bu arada bilmeyenler için filmle ilgili ufak detayları tekrar gözden geçirelim:
Yönetmen koltuğunda Duncan Jones'u gördüğümüz filmin senaryo kısmında Charles Leavitt ve yine Duncan Jones karşımıza çıkıyor. Yapımında ise görevi Blizzard Entertainment, Atlas Entertainment ve Legendary Pictures üçlüsü üstlenmiş durumda. Travis Fimmel'in Anduin Lothar'a, Dominic Cooper'ın King Llane Wrynn'e, Ruth Negga'nın Lady Taria'ya hayat vereceği filmde Clancy Brown'ı Blackhand, Daniel Wu'yu Gul'dan ve Toby Kebbel'i ise Durotan rolleriyle karşımızda bulacağız.

     Aşağıdan yeni 30 saniyelik fragmanını izleyebileceğiniz Warcraft, 10 Haziran 2016 tarihinde 3D seçeneği ile gösterime girecek ve Universal Pictures tarafından yayınlanacak.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler