Warface'den Yeni Bilgiler, Oynanış Videosu

Warface ücretsiz olarak sunulacak.
31.07.2011 23:27 Samet Konuksal


     Crytek'in Asya'daki ekibi Crytek Seul'un geliştirdiği Warface hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. ChinaJoy fuarında gösterime giren MMO-FPS oyunundan yeni bir off-screen oynanış videosu internetteki yerini aldı.
 
     Oynanış videosundan önce, Çin asıllı oyun sitesi "17173.com", Crytek'in Seul ekibinden Michael Khaimzon, Paha Schluz ve Eric Hu ile bir röportaj yapmış. Röportajla beraber, oyun hakkında bazı yeni bilgiler de ortaya çıkmış oldu. Yapılan açıklamaya göre, genelde MMO-FPS oyunlarında görmeye alışkın olmadığımız co-op modu Warface'de karşımıza çıkacak ve aynı zamanda oyunda hikaye de büyük yer tutacak.
 
     Ayrıca röportajda yöneltilen "Electronic Arts popüler serilerini MMO türüne yöneltmeye başladı. Crysis'i de MMO olarak görebilecek miyiz?" sorusuna açık kapı bırakılarak "Herşey mümkün." cevabı verildi. Belki de Warface bir test aşamasını oluşturuyor, kim bilir?
 
     Bu arada röportajda oyunun Batı'ya geleceği konusunda herhangi bir bilgi belirtilmemiş. Crytek'in sitesinde ise, Warface'in Asya'daki oyun pazarına açılmak için yapıldığı bahsediliyor. Herneyse, işte karşınızda co-op oynanış videosu. Yapay zeka kötü mü gözüküyor ne?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler