Warface'in Son Güncellemesiyle Birlikte "Kapalı Çarşı" Haritası Oyuna Eklenecek

29.09.2014 20:08 Tayfun Kumaş

 
    Crytek'in ilk Free to Play oyunu olan Warface'in Türkiye sunucuları, Crytek İstanbul'un çalışmalarıyla birlikte ülkemizde aktif edilmişti. Bu sunucuların birinci yıldönümü şerefine Crytek, Kapalı Çarşı haritasını yeni bir güncelleme ile oyuna ekleyecek.

    İstanbul odaklı bu tarz haritaların artmasını Crytek'ten dilerken, İstanbul'un tarihi mekanı Kapalı Çarşıyla ilk defa oyunda İstanbul'u görebileceğiz. Güncellemenin ne zaman geleceğine dair kesin bir bilgi yok ancak kısa zamanda aktif olması bekleniyor.
 
    Geçen yaz, Steam'e ücretsiz olarak eklenen Warface'in Steam sayfasına buradan ulaşarak oyunu ücretsiz gene indirebilir ve oynayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler