Warface'te Soğuk Zirve Operasyonu’nun İkinci Haritası “Pusu"

18.12.2014 17:00 Alkan Adakaner


    Warface oyuncuları, Soğuk Zirve Operasyonu’nun ikinci haritası olan “Pusu”da, Blackwood’un Sibirya kalesinin derinliklerine inecek.

     Soğuk Zirve Operasyonu’nun ikinci PvE haritası “Pusu”, takımları harap edilmiş kaleye hücum etmek ve ölümcül tuzaklar hazırlayarak kaleyi savunmak üzere mücadele etmeye davet ediyor.
 
    Düşman yaklaştıkça, oyuncular daha çok risk alacak ve birlikte hareket ederek dalga dalga gelen düşmanlardan kendilerini koruyacaklar. Oyuncular, kaleden tek parça olarak kurtulabilseler bile, ufukta ansızın ortaya çıkan Blackwood helikopteri ile heyecan dolu bir mücadele içine girecekler. Her ne kadar Warface takımı köşeye sıkışmış, sayıca azınlıkta ve evden çok uzakta olsalar da, yine de karlarla kaplı dağların ortasında asıl sürprizi Doğa Ana yapacak.

    Warface’e kışı getiren yeni görevlerden oluşan Soğuk Zirve Operasyonu’nun “Öncü” haritasını takiben gelen “Pusu”, deneyimli oyuncuların şu ana kadar karşılaştıkları en zorlu testlerden biri olacak.
 
   Aşağıda Soğuk Zirve Operasyonu yeni videosunu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler