Warframe Artık Çapraz Platform Desteğine Sahip

05.12.2022 18:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Digital Extremes tarafından geliştirilen ve 2013 yılında yayınlanan oynaması ücretsiz looter - shooter aksiyon rol yapma oyunu Warframe için yeni bir destek eklendi. Bu destek sayesinde PC oyuncuları artık PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch'te arkadaşlarıyla beraber oynayabiliyor.
 
Warframe artık çapraz platform desteğine sahip 
 
 
 
Digital Extremes tarafından Warframe oyununa dahil edilen Platformlar Arası Oyun desteği Seçenekler Menüsünden açılıp kapatılabiliyor. Özellik etkinleştirildiğinde oyuncu adlarının yanında bir simge gözüküyor. Bu sayede o oyuncunun hangi platformdan oyunu oynadığı görülüyor.
 
Çapraz platform desteği sayesinde oyuncular artık birbirleriyle sohbet edebiliyor, takımlara katılabiliyor ve Origin Sisteminde yer alan diğer oyuncular ile çeşitli görevlere giriş yapabiliyor. 
 
Digital Extremes öte yandan Çapraz Platform Kayıt sistemi üzerinde de çalışıyor. Bu isteğe bağlı hizmet, oyuncuların ilerlemelerini bir platformdan diğerine taşımasına olanak tanıyor. Bu özelliğin ne zaman geleceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler