Wargoove PS4 Versiyonu Sertifikasyon Sürecine Girdi ve Çıkış Tarihi Çok Yakında Duyurulacak

06.07.2019 10:05 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Chucklefish, Wargoove PlayStation 4 versiyonunun sertifikasyon sürecine girdiğini ve çıkış tarihinin çok yakında duyurulacağını açıkladı.

Piksel grafiklere sahip sıra tabanlı strateji oyunu 1 Şubat'ta Xbox One, Switch ve PC için çıkmıştı. Chucklefish, PlayStation 4 versiyonu çıkışının gecikmesini blog yazısında açıkladı: 
 
"PlayStation 4 versiyonu birtakım nedenlerden dolayı beklenenden biraz daha uzun sürdü. Bu nedenlerden bazıları hakkında konuşabiliriz örneğin çok oyunculu ve içerik paylaşımının nasıl çalışacağı konusunda çözülmesi gereken teknik sorunlar; fakat diğer unsurlar gizlilik anlaşması sebebiyle konuşmamızın yasak olduğu konular.
 
Wargoove'un tüm platformlardaki versiyonlarında mümkün olduğunca eşitlik sağlamak istedik. PlayStation 4 versiyonu da, ne yazık ki desteklenmeyecek çapraz platform çok oyunculu mod dışında diğer tüm versiyonlarla aynı içeriğe sahip olacak. Fakat oyuncular PlayStation 4 de dahil olmak üzere tüm platformlar arasında oluşturulan harita tasarımlarını ve içerik paylaşımlarını indirebilirler." 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 20 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 46 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler