Warhammer 40,000: Battlesector Temmuz'da Çıkacak

11.05.2021 12:35 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Slitherine ve geliştirici Black Lab Games, Warhammer 40,000 evreninde geçen yeni sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer 40,000: Battlesector'ın çıkış tarihini duyurdu.
 
15 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

PC'de ön siparişe açıldı. %10 indirimle Steam'de 54,90 TL, Epic Games Store'da 62,10 TL ve GOG'da 35.99 dolar.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Warhammer 40,000: Battlesector, 41. Milenyumun karanlık evreninde geçen, yüksek tempolu sıra tabanlı strateji oyunudur. Birliğini seç, ordunu geliştir, güçlü kahramanları savaşa alanına çıkar ve zafere ulaşmak için üstün stratejiyi, müthiş yetenekleri ve yıkıcı silahları kullan.
 
Kızıl Şafak Çağı (Age of Crimson Dawn)
Devastation of Baal'dan sonrasını keşfeden destansı tek oyunculu hikâyeyi deneyimle. Çavuş Carleon ve dostlarının Baal Secundus'u Tyranid istilasından kurtarmasına yardımcı ol ve asil Blood Angels'ın onurunu koru.
 
Skirmish Modu
Seçtiğin haritalarda Baal topraklarında savaş ve Skirmish modunda Blood Angels veya Tyranids'i seç. Birimlerini, kahramanlarını ve donanımlarını seçerek ordunu tamamen özelleştir.
 
Ordularını Şekillendir
Düşmanlarını ortadan kaldırmak için Sanguinary Priest, Librarian Dreadnought ve Hive Tyrant gibi ikonik birimleri yönet. Düşmanının sonunu getirmek için 60'ın üzerinde yeteneği ve 50'nin üzerinde silahı kullan.

Momentum Yarat
Her grup bir Surged birim ortaya çıkarabilecek eşsiz bir Momentum sistemine sahiptir. Surge özelliğini kazanan birimler, insanüstü eylem zincirleri yapabilir veya yeteneklerini daha da geliştirme fırsatını kullanabilir.
 
Hava Desteği Çağır
Gruba özel hava desteği yeteneklerini çağırmak için Command Points kullan. Blood Angels Stormraven, füze yağdırarak xeno'ları yok edebilir veya düşman hatlarının arkasındaki deneyimli Assault Marine birliğine derin bir saldırı yapabilir. Tyranid Harpy ise Sonic Screech yeteneğiyle düşman savunmasını kırabilir veya ölümcül Spore Mines ile savaş alanını mayın tarlasına çevirebilir.

Savaş Alanında Arkadaşlarınla Yüzleş
Canlı ve eş zamansız çok oyunculu ya da sırayla oynama modlarıyla arkadaşlarını savaşa çağırabilirsin.

Ön sipariş fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Battlesector Platformlar: PC Geliştirici: Black Lab Games Dağıtıcısı: Slitherine Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler