Warhammer 40K Live-Action TV Dizisi Üzerinde Çalışılıyor

18.07.2019 12:23 Gazali Çetinkaya

 
Games Workshop, Warhammer 40,000 evreninde geçecek live-action televizyon dizisini duyurdu.
 
Dizinin ismi Eisenhorn ve Dan Abnett'in Eisenhorn edebiyat üçlemesini (Xenos, Malleus, Hereticus) temel alacak. Romanlar insanlığın şeytani ve yabancı güçlere karşı bir savaşta olduğu ve bir grup araştırmacının lideri olan Gregor Eisenhorn'un etrafında geçiyor.
 
Projenin yapımını Amazon'un dizisi The Man in the High Castle ile bilinen bağımsız prodüksiyon şirketi Big Light Productions üstlenecek. Big Light Productions'tan Frank Spotnitz baş yönetici ve dizi sorumlusu olarak Emily Feller ise baş yapımcı olarak görev alacak.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı ve oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

Geçtiğimiz yılın sonlarında ayrıca Warhammer 40,000 evrenini temel alacak ilk resmi animasyon dizisi Angels of Death duyurulmuştu o zamandan bu yana diziden pek bir haber alamadık. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler