Warhammer 40K MMO'su 2013'te mi Geliyor?

12.10.2011 23:18 Samet Konuksal


     Warhammer evreninin yeni MMO'su Warhammer 40K: Dark Millenium Online için şimdiye kadar elle tutulur bir bilgiye ulaşamadık. Bu, oyunun şimdilik biraz uzakta olduğunun göstergesi olabilir fakat THQ'nun sitesinde görülenler, oyunu bekleyenleri biraz üzecek gibi. 
 
     THQ'nun oyun tanıtım sitesinde Warhammer 40K: Dark Millenium Online'ın sayfasında oyunun çıkış tarihi olarak 1 Nisan 2013 belirtilmiş. Her ne kadar resmi olarak bir duyuru olmasa da, THQ'nun resmi sitesinde böyle bir hatanın yapılma olasılığının az olması ve bu olası hatanın birkaç gün boyunca orada kalması biraz düşündürücü.

      MMO dünyasına Warhammer evreni ile yeni bir başlangıç yapmak isteyenler daha çok bekleyecekler gibi... Tabi, MMO pazarında çıkış tarihi için de farklı stratejiler izleniyor. Önümüzdeki dönemde Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2 ve TERA Online'ın kapışması var. THQ arka plana çekilip bu oyunların yapacağı etkiyi gözlemlemek istiyor da olabilir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Dark Millennium Online Platformlar: PC Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler