Warhammer: Chaosbane Slayer Edition 10 Kasım'da Xbox Series ve PC, 12 Kasım'da PS5 için Çıkacak

30.10.2020 06:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Eko Software, Warhammer: Chaosbane Slayer Edition için çıkış tarihi verdi.

Xbox Series ve PC için dünya genelinde 10 Kasım'da; PlayStation 5 için ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da çıkacak.

Slayer Edition'da tüm 12 indirilebilir içerik paketi ile daha önce yayınlanmış tüm güncellemeler yer alacak ve 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. Ayrıca Jurgen Haider the Witch Hunter adlı yeni bir karakter de içerecek. Yeni karakter oyunun mevcut nesil sürümlerinde ücretli indirilebilir içerik olarak yayınlanacak.

Nacon ve Eko Software tüm platformlar için ücretsiz bir güncelleme de duyurdu. Yeni oyuncular ve oyunun ilk saatini oynamayı çok seven oyuncular için iyileştirmeler getirecek, Kısım 1 ve Kısım 2 merkezlerini genişletecek ve Kısım 2 kampı etrafındaki alana yeni düşmanlar eklenecek. Ayrıca yepyeni bir bölge de bu güncellemeyle geliyor.

Warhammer Fantasy dünyasında geçen hack and slash aksiyon rol yapma oyunu Warhammer: Chaosbane şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Witch Hunter fragmanı:
 
 
 
Xbox Series X oynanış videosu:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: Chaosbane Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eko Software Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler