Warhammer Online'ın 'Offline' Sürümü Gelebilir

22.12.2013 14:12 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde kapılarını kapatan 2008 çıkışlı MMO RPG oyunu Warhammer Online: Age of Reckoning, EA Mythic ile BioWare işbirliğiyle ortaya çıkmıştı. Son yıllarda etkisini sürdüremeyen Warhammer Online'ın kapanması, eski bir Mythic çalışanını harekete geçirdi. Kendi sitesinden bir blog yazısı yayınlayan Andrew Meggs, Warhammer Online'ın 'offline' sürümünden söz etti. 
 
    Yazısında Meggs, oyun için harcanan binlerce saatin çöpe gitmesindense, böyle bir projenin oyunculara sunulması gerektiğine yer verdi. Meggs'in söylediklerine göre bunu yapmak çok zor değil. Daha önce Warhammer Online'ın yapımında çalışan Andrew Meggs, yapımcı ekibin kullandığı Warhammer Online sürümünde oyunu tek kişi oynamanın mümkün olduğunu söyledi. Yapımcının söylediklerine göre oyunun bu sürümünün üzerine ufak eklemeler yapılıp tek kişilik bir Warhammer Online oyunculara sunulabilir.
 
    Meggs'e göre bu iş bu kadar kolay. Ancak bir de Electronic Arts faktörünü unutmamak gerek. Bakalım EA cephesinden bu yazıyla ilgili herhangi bir açıklama gelecek mi? Yoksa Meggs'in yazısı ve yapımcıların binlerce saati kolay bir şekilde çöpe mi atılacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer Online: Age of Reckoning Platformlar: PC Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler