Warm Gun Duyuruldu

Warm Gun PC, iPhone ve iPad platformları için geliştiriliyor
06.03.2011 05:15 Gökhan Yılmaz

 
     Vahşi Batı'nın geleceğini ve Üçüncü Dünya Savaşı'ını konu alan yeni bir online FPS duyuruldu. Emotional Robots tarafından geliştirilen Warm Gun, Vahşi Batı ve Mad Max'in karışımı bir atmosfere sahip.
 
     Warm Gun'da altı farklı karakterden birini ve değişik şekillerde tasarlanmış farklı silah yelpazesinden seçimlerinizi yaparak başka oyuncularla kıyasıya mücadele edeceksiniz. Capture the Flag, Deathmatch, Team Deathmatch, Showdown, Great Escape ve Resource Gather olmak üzere beş çeşit online multiplayer oyun modu sizi bekliyor.
 
     UDK (Unreal Development Kit) ve Unreal Engine 3 ile geliştilen Warm Gun'ın çıkış tarihi olarak Mayıs ayı gösteriliyor. Aşağıdan oyunun duyurusu ile birlikte gösterilen tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warm Gun Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Emotional Robots Dağıtıcısı: Emotional Robots Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler