Warner Bros. Games Platform Oyunu MultiVersus'u Duyurdu

19.11.2021 16:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Play First Games, sürekli genişleyen bir dünyaya sahip, ikonik karakterler ile efsanevi evrenleri birleştiren, oynaması ücretsiz, ikiye iki platform dövüş oyunu MultiVersus'u duyurdu. Oyun, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için tam çapraz oyun desteği ile piyasaya sürülecek. Ön kayıtlar şu anda resmi web sitesinde mevcut.
 
MultiVersus, Batman, Superman, Wonder Woman ve Harley Quinn (DC Super Heroes ve DC Super-Villains); Shaggy (Scooby-Doo); Bugs Bunny (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom ve Jerry; Köpek Jake, İnsan Finn (Adventure Time); Steven Universe, Garnet ve daha fazla karakter ile oyuncuların karşısına çıkacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 3 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler