Warner Bros. Hitman Serisinin Yayıncısı Oldu

04.04.2018 16:45 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz yıl Square Enix ile yollarını ayıran ve bağımsız bir stüdyo haline gelen Danimarka merkezli geliştirici IO Interactive yeni yayıncı kuruluşunu buldu: Warner Bros. Interactive Entertainment.

   Warner Bros. Interactive Entertainment bundan sonra Hitman serisinin dijital versiyon yayıncılığını ve kutulu versiyon dağıtımcılığını üstlenecek.
 
   Bu anlaşma ile birlikte Warner Bros. Interactive Entertainment ve IO Interactive Hitman: Definitive Edition'ı PlayStation 4 ve Xbox One için duyurdu. 18 Mayıs'ta çıkış yapacak olan Hitman: Definitive Edition'da birinci sezon, Game of the Year Edition içeriği, Hitman Summer bonus bölümü, Hitman: Blood Money Requiem paketi, tüm kontratlar ve IO Interactive'in Freedom Fighters, Kane & Lynch, Mini Ninjas markalarına ait oyun içi kılık değiştirme içerikleri bulunacak.
 
   IO Interactive bir sonraki Hitman oyunu üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 27 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 39 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler