Warner Bros. Interactive Entertainment ve IO Interactive Yeni Bir Oyun için Ortaklıklarını Duyurdu

10.10.2019 17:36 Gazali Çetinkaya

 
Warner Bros. Interactive Entertainment ve IO Interactive "yeni bir konsol ve PC oyun deneyimini" dünya genelinde yayınlamak ve dağıtmak için yeni bir ortaklık anlaşması imzaladıklarını duyurdu.
 
Warner Bros. Interactive Entertainment başkanı David Haddad: "IO Interactive'deki yetenekli ekip ile ilişkimizi devam ettirecek olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. IO Interactive ikonik oyunlar yaratmada uzun zamandır süre gelen bir mirasa sahip ve dünya genelindeki oyunculara yeni bir konsol ve PC oyun deneyimini sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." 
 
IO Interactive CEO'su Hakan Abrak: "Son birkaç yılda, Warner Bros. yaratıcı vizyonumuzu anladığını ve buna saygı duyduğunu net bir biçimde gösterdi ve onlarla olan ilişkimizi devam ettirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. IO Interactive, oyuncularımızın keyif alması için zorlayıcı karakterler ve evrenler yaratmanın gururlu bir geçmişine sahiptir. Bu bizim DNA'mızda var. Warner Bros. ile birlikte yeni bir evren oluşturmak üzere bu heyecan verici projeye başlarken Kopenhag ve Malmö stüdyolarımıza katılmak isteyen hırslı ve yetenekli geliştiriciler arıyoruz."
 
Oyun IO Interactive'in Kopenhag ve Malmö stüdyoları tarafından geliştiriliyor ve bu iki stüdyoda alımlar devam ediyor. ioi.dk/jobs/ 
 
IO Interactive geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada Hitman 3 ve yeni bir IP üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler