Warner Bros İşçi Çıkardığını Doğruladı

Warner'ın favori firması tabi ki Rocksteady olsa gerek.
06.11.2011 00:58 Ersin Kılıç


     Özellikle Batman gibi önemli oyunlar ile piyasada kendine sağlam bir yer edinen Warner Bros firmasına bağlı olan bazı firmalarda anlaşılan işler yolunda gitmiyor. Çünkü geçtiğimiz günlerde dedikodu olarak yayılan işçi çıkarma haberleri, Warner Bros tarafından doğrulandı.
 
     Firma Seattle ofislerinden işçi çıkarmalarının yapıldığını doğruladı. Seattle'da yer alan ofislere baktığımızda ise firmaya bağlı olan Monolith, Snowblind ve Surreal Software firmalarını görüyoruz. Her üç firmanın da son dönemde yaptıkları projelere bakacak olur isek Warner Bros beklediği geri dönüşü alamamış olsa gerek.
 
     İşten çıkarma sebebi olarak ise "iş operasyonları ve dalgalanan piyasa koşulları" gösterilmiş. Firmada çalışan bazı isimler 60 kadar işçinin çıkarıldığını belirtse de Warner Bros'tan bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler