Warner Bros'tan İlginç Açıklama: Servis Oyununa Odaklanacağız!

06.03.2024 14:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros. Discovery tarafından açıklanan yeni detaylarla beraber daha fazla servis oyunu oluşturmak istedikleri ortaya çıktı. Bu kapsamda şirket, büyüme fırsatlarını ücretsiz oynanabilen ve live-service mantığı ile oluşturulan oyunlarla değerlendirmek istediklerini bildirdi.
 
Warner Bros ücretsiz oynanabilen oyunlara yönelecek
 
 
 
Morgan Stanley konferansında konuşan şirketin küresel yayın ve oyun CEO'su JB Perrette çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "İşlerimizin büyük bir kısmı sahip olduğumuz dört büyük marka üzerine işliyor. Bu markalar arasında Mortal Kombat, Game of Thrones, DC ve Harry Potter yer alıyor. Geçtiğimiz sene Hogwarts Legacy ile beraber büyük bir çıkış yakaladık ancak geldiğimiz noktada bu yıl Suicide Squad: Kill the Justice ne yazık ki beklentileri karşılayamadı."
 
Her ne kadar büyük bir hayran kitlesini bünyesinde barındırsa da canlı servis oyunları ne yazık ki genel anlamda beklentiyi karşılamıyor ve oyuncular tarafından sevilmeyen bir tür olarak karşımıza çıkıyor. Ancak buna rağmen Warner Bros. bu oyun türüne bir hayli odaklanacaklarını ve ilerleyen süreçte 3-4 yıllık yayın programları ile beraber ücretsiz oynanabilen projelere imza atacaklarını belirtiyor.
 
Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 12 Dk önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler