Wasteland 2'nin Konsol Çıkış Tarihi Açıklandı

21.09.2015 22:25 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Wasteland 2, yenilenmiş olarak Wasteland 2: Director’s Cut adı altında PC'ye gelecek. Geliştirici ekip InXile, Wasteland 2: Director’s Cut'ın PlayStation 4 ve Xbox One çıkış tarihlerini açıkladı.
 
       Belirtilene göre yapım 16 Ekim'de dünya genelinde PS4 ve Xbox One'a gelecek. Aynı gün de oyunun yenilenmiş sürümünün PC'ye geleceğini de hatırlatalım. Bu yeni sürümle birlikte oyun Unity 5 motoruna geçiş yapacak ve daha kaliteli ışıklandırmalara ve modellemelere sahip olacak. Aynı zamanda yeni seslendirmeler ve Precision Strike adlı Fallout serisinde gördüğümüz V.A.T.S. sistemine benzer bir sistem oyuna eklenecek. 

        Son olarak yeni sürümle birlikte oyuna Türkçe dil desteğinin geleceğini belirtelim. Yapım için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler