Watch Dogs 2013 Yılının Sonunda Piyasaya Çıkıyor

İntikam için mücadele etmeye hazır olun
15.02.2013 19:54 Alkan Adakaner


      Bütün ev konsolları için piyasaya çıkacağı yönünde haberler gelen Ubisoft'un oyunu Watch Dogs'un 2013 yılının tatil sezonunda piyasaya çıkacağı Gamestop mağazalarına ait görsellerde ortaya çıktı. Amerika'da tatil sezonu Kasım ile Aralık ayına, yani Noel dönemine denk geliyor.
 
       Gamestop'a ait materyallerde oyunun bütün ev konsollarına geleceği de ortaya çıkmıştı. Ayrıca bu materyallerde oyunun senaryosu ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Gamestop'ın görsel materyallerinde oyunun tanıtımı şu şekilde:
 
     "Şehirdeki hemen hemen her teknolojik aleti kontrol edebilen bir kişi. Usta bir hacker, ama kanlı bir aile trajedisine sebep olan suç geçmişine sahip eski bir haydut, Aiden Pierce'a katılın. O şimdi ailesini incitenleri avlamaya başlamıştır. Aiden, şehrin genel güvenlik sistemini hackleyip trafik ışıklarını kontrol edebilir, gaz şebekesini patlatabilir, elektrik sistemini kapatabilir, trenleri raydan çıkarabilir ve daha fazlasını yapabilir. Şikago şehri şimdi intikam konusunda kararlı bir adam için büyük bir silaha dönüşüyor"
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler