Watch Dogs 2 AR Mini Oyunlarını İçermeyecek

05.07.2016 09:14 Gazali Çetinkaya

 
   E3 2016 öncesi detaylı bir şekilde tanıtımı yapılan Watch Dogs 2'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu seferki haber ise ilk oyunda bulunan AR mini oyunları ile ilgili.
 
   Oyun direktörü Danny Belanger Gamingbolt ile yaptığı röportajda "Watch Dogs'da bulunan AR oyunları geri dönmeyecek. Biz oyunculara daha çok şehri keşfetmeyi teklif ediyoruz." şeklinde açıklamada bulundu. Belanger ayrıca Nethack ile eğer istersek şehirdeki gizemleri keşfedip oyunda yeni yan görevleri aktif edebileceğimizi de ekledi.
 
  AR oyunlarını hatırlatacak olursak belli sürede altın topladığımız, çiçeklerin üstünden zıplayarak istenilen bölgeye ulaştığımız, bize verilen araçla kafası yanan insanları ezdiğimiz, uzaylıları vurduğumuz ve bunun gibi görevlerden oluşan oyunun havasını değiştiren eğlenceli görevlerdi.
   
   Watch Dogs 2, 15 Kasım 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Dk önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler