Watch Dogs 2'nin Tanıtımı Yapıldı + Yeni Videolar Geldi

08.06.2016 20:01 Gazali Çetinkaya

   Ubisoft'un 15 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncularına sunacağı Watch Dogs 2'nin tanıtımı yapıldı ve birçok sayıda da video geldi.
 
   İlk olarak bugün sızan tanıtım videosunun uzun versiyonu oyunculara sunuldu.
 
 
 
   Ardından ise oyun karakterimiz Marcus'un tanıtımı yapılan kısa bir video bizlere gösterildi. Burada da karakterimizin ilk sızan fotoğrafa göre biraz siyahi olduğunu ve üzerinde ufak değişiklikler yapıldığını görüyoruz.
 
 
 
   Marcus Holloway adında genç hacker karakterini yöneteceğimiz oyun IGN reklam sızıntısından bildiğimiz üzere San Francisco'da geçecek. DedSec ekibin bir üyesi olacağımız oyunda takım oynanışı önemli bir yere sahip olacak. Bu sebepten olacak ki oyunun ana senaryosuna co-op modu da eklenmiş bulunuyor.
 
   Karakterimiz Marcus Holloway'in atletik yapısı sayesinde oyuna parkur ögeleri de eklenmiş bulunuyor ve oyun öncekine göre hızlanmış durumda. Grafiklere baktığımız da ise daha renkli bir palet kullanılmış, oldukça canlı gözüküyor. Oyunda ise yine hack ana odak noktası olacak ve Watch Dogs 2 oyunculara büyük bir özgürlük sunacak. İlk oyunda bir kişiyi hacklerken şimdi birçok vatandaşı aynı anda hackleyebileceğiz. Yine dronlar, araçlar, vinçleri ve daha birçok şeyi de hack sayesinde kontrol edebileceğiz.  
 
   Oyunun açık dünyası San Francisco'ya geçmemiz ile daha büyük, daha eğlenceli olacağı söyleniyor. İlk oyunun sevilmeyen özelliği sürüş dinamikleri ise yine arcade olarak bizlere sunulacak.
 
   Son olarak oynanış görüntülerinin bulunduğu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 83 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler